Over ons


U wilt meer over ons weten? Wij stellen ons graag voor! Wij zijn een netwerk van cv-ketel specialisten. Jarenlang hebben wij allerlei bedrijven verzameld werkzaam in heel Vlaanderen. Wij hebben deze aangesloten bedrijven zorgvuldig geselecteerd zodat wij u de beste prijs en kwaliteit kunnen aanbieden. Met ons netwerk sturen wij u gratis en vrijblijvend meerdere offertes op van cv-ketel experts uit uw regio. Vergelijk deze offertes op prijs, aanbod en voorwaarden en kies de vakman die bij uw klus past.

cv ketel specialist

Kies de juiste cv-ketel specialist

Is uw cv-ketel kapot? Of wilt u een nieuwe plaatsen? Wij helpen u graag. In ons netwerk komt u in contact met verschillende cv-ketel bedrijven. Een veelvoorkomend probleem bij cv-ketels is dat er slijtage plaatsvindt waardoor een onderdeel kapot kan gaan. Kies hier voor het repareren van het kapotte onderdeel of plaats een nieuwe cv-ketel. Bij het plaatsen van een nieuwe cv-ketel is het aangeraden om een erkend vakman in te huren zodat alles vakkundig wordt geïnstalleerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw voordeel

  • Verwarming monteurs uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Kennis en ervaring staat centraal

Wilt u graag een nieuwe cv-ketel installeren of een kapot onderdeel vervangen? Wij helpen u graag. Ons netwerk van experts zoekt naar de beste oplossing die bij u past. Wij garanderen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Door de jaren heen hebben wij al vele mensen geholpen met cv-ketel werkzaamheden en leverde goede resultaten op. Wilt u eerst de prijzen vergelijken voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren? Dat is ook mogelijk. Vraag via ons offerteformulier gratis en vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5) aan.

Offerte aanvraag


cv ketel

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Het aanbod van cv-ketel specialisten is momenteel hoog. Wij kunnen ons voorstellen dat u het dan lastig vindt om de juiste vakman te kiezen. Wij bieden een methode aan waardoor het maken van de juiste keuze gemakkelijker is. Vul op onze website uw gegevens en opdrachtomschrijving in en wij helpen u graag verder. Op korte termijn krijgt u vrijblijvend meerdere offertes (het maximum is 5) opgestuurd. Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en maak de beste deal!

verwarming

Tips bij het vergelijken

U heeft de offertes ontvangen? Stap één is een succes! Maar wat nu? Waar moet u op letten? Het is altijd belangrijk om goed alle tarieven en omschrijvingen door te lezen op de offertes. Let op zaken als de totaalprijs, materialen en het arbeidsloon. Heeft u vragen en/of opmerkingen over een offerte? Neem dan contact op met het desbetreffende bedrijf. Vergelijk het aanbod en de voorwaarden van elke offerte en kies de vakman die bij uw opdracht past.

Bij WT Heating is uw cv-ketel in goede handen.

De gelieerde vakmannen verzorgen zowel het onderhoud als de installatie of reparatie van uw centrale verwarming tegen aantrekkelijke prijzen.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“Onze cv-ketel werkte niet meer naar behoren dus het was tijd voor een nieuwe. We hebben een offerteaanvraag gedaan en binnen enkele dagen 4 offertes ontvangen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een bedrijf uit onze regio. De vakmannen waren erg aardig en ze hebben een goed resultaat geleverd.”
C, de Vries
“’Wij snapten er niks meer van. De centrale verwarming werkte niet meer goed. Wij hebben een aanvraag gedaan waarna we 3 offertes hadden ontvangen. Onze cv-ketel had blijkbaar een kapot onderdeel wat snel was opgelost door een cv-ketel specialist uit de buurt. Bedankt!”
P, Bakker

Heeft u als verwarmingsmonteur interesse in ons netwerk?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.