CV-ketel reparatie

Ondanks goed onderhoud en een juiste installatie kan het voorkomen dat er een storing ontstaat bij uw cv-ketel, of dat deze defect raakt. Wanneer u vermoedt dat er een probleem is ontstaan, bijvoorbeeld doordat een deel van de radiatoren niet meer warm wordt, of het warm water het niet meer doet, neem dan contact op met een erkend loodgieter die de storing kan verhelpen. Ga nooit aan de slag om zelf een reparatie uit te voeren. Dit kan leiden tot onherstelbare beschadigingen, waardoor u de cv-ketel dient te vervangen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten voor een reparatie en de hulp die wij kunnen bieden bij een kapot apparaat. Vraag voor een exacte prijsindicatie meerdere offertes aan via het contactformulier. Wij brengen u direct in contact met monteurs bij u uit de regio. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

cv-ketel reparatie

24/7 reparatie service

Is uw verwarmingsketel kapot? Geef het display van de cv-ketel een storing aan? Of vermoedt u dat er één of ander defect is bij uw verwarming? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een ervaren verwarmingsmonteur. Bij WT Heating hebben wij een 24uurs service, wat betekent dat u altijd direct in verbinding komt met een specialist uit uw regio. Deze kan de cv-ketel controleren op beschadigingen en achterhalen waar de storing zich bevindt. Vervolgens zal onze professional de benodigde reparatie uitvoeren, of u helpen bij het zoeken naar een vervangende verwarmingsketel.

Kosten voor een reparatie van de verwarmingsketel

Is uw cv-ketel kapot en wilt u deze graag laten repareren? De kosten hiervoor zijn afhankelijk van verschillende factoren en worden andere bepaald door een opsomming van de prijzen voor de volgende elementen:

  • Het voorrijden
  • Materiaalkosten
  • Uurloon (bij een reparatie)
  • Eventuele extra bijdrage voor onderhoud
Bent u benieuwd naar de exacte prijs voor het repareren van het defect in uw cv-ketel? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier.

Mijn cv-ketel geeft een storing aan, wat nu?

Als uw cv-ketel een storing of defect aangeeft, dan zijn er een aantal zaken die u zelf kunt doen, voordat u contact opneemt met een specialist voor een mogelijke reparatie. Kijk eerst naar de mogelijkheid voor het bijvullen van de verwarmingsketel: een te lage waterdruk heeft vaak een storing tot gevolg. Een tweede optie is om de cv-ketel te resetten. In een aantal gevallen zal het defect hierdoor automatisch verholpen worden. Is de storing het gevolg van een kapot onderdeel, dan is een reparatie onvermijdelijk. Hebt u geen idee of een reparatie nodig is, of welk onderdeel kapot is? Geen probleem. Wij komen met alle plezier bij u langs voor onderhoud van het apparaat.

cv-ketel storing

WT Heating, hét netwerk voor reparatie van uw cv-ketel.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vakgebied met allerlei soorten cv-ketels. Door regelmatig onderhoud voorkomt u bepaalde reparaties aan uw cv-ketel.

CV-ketel storing

Vraag direct offertes aan via WT Heating

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het verhelpen van een storing of defect aan uw verwarmingsketel? Hebt u vragen over de manier waarop wij een reparatie uitvoeren, of de technieken die wij daarvoor inzetten? Wilt u graag weten of een reparatie voldoende is, of dat het nodig is om een kapot apparaat te vervangen? Onze verwarmingsmonteurs helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan via het formulier. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt. De gelieerde bedrijven repareren uw verwarmingsketel gegarandeerd snel en vakkundig!