Uw CV-ketel installateur

Vraag vrijblijvend een offerte aan

CV-ketel Gent

Wanneer het buiten kouder wordt, is het van groot belang dat uw verwarming op de juiste manier werkt. Eén manier om u te verzekeren van een goede werking van de cv-ketel is door deze periodiek van professioneel onderhoud te laten voorzien. Een erkend verwarmingsmonteur of –installateur kan de hele installatie controleren op beschadigde of kapotte onderdelen, en zorgen voor reparatie of onderhoud. Bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur uit Gent die het onderhoud van uw verwarming kan afhandelen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudscontract? Of raakt uw cv-ketel regelmatig in storing en wilt u deze laten verhelpen? De specialisten uit ons netwerk in Gent hebben allen een ruime ervaring met installatie en onderhoud en helpen u met alle plezier. Vraag vrijblijvend offertes aan van diverse bedrijven uit uw regio.

Navigeer op deze pagina naar:

cv-ketel installatie in Gent

Cv-ketel installatie

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is 12 jaar. Dat betekent dat u deze na verloop van tijd moet laten vervangen door een nieuw exemplaar. De aanschaf van een cv-ketel is een flinke investering, dus wij begrijpen het als u zoveel mogelijk op de kosten wil besparen. Wij raden klanten uit Gent echter af om de installatie zelf uit te voeren. Het vereist namelijk enige handigheid, met mogelijk levensgevaarlijke gevolgen als u de centrale verwarming op een verkeerde wijze installeert. Een installateur uit Gent kan de installatie van uw verwarmingsketel tegen scherpe prijzen uitvoeren. Bovendien zorgt een verwarmingsmonteur ervoor dat de installatie snel en soepel verloopt, zodat u al snel weer van een optimaal wooncomfort geniet. Of het nu gaat om een combiketel, hoogrendementsketel of zonneboiler: een installateur uit ons netwerk helpt u graag.

verwarmingsketel Gent

Cv-ketel installeren, het proces uitgelegd

Wanneer u via ons netwerk een installateur inschakelt, dan komt de vakman in kwestie op de afgesproken dag bij u thuis om de verwarmingsketel te installeren. Gemiddeld genomen duurt het proces ongeveer 4 tot 5 uur. Terwijl u werkt, het huishouden doet of een boek leest zal de specialist uw oude model afsluiten en verwijderen. Hierna plaatst en installeert hij uw nieuwe ketel. Na afloop krijgt u een korte instructie zodat u weet hoe het werkt. Wilt u het nieuwe exemplaar ophangen op een andere locatie? Dit is vaak mogelijk, maar in dat geval neemt de installatie meer tijd in beslag. Houd er rekening mee dat de arbeidskosten in dat geval ook hoger zullen liggen.

werking van een cv-ketel

Werking cv-ketel

Veel klanten weten wat een verwarmingsketel doet, maar weten niet hoe de centrale verwarming werkt. Kort gezegd verzorgt uw cv de warmte. Als u de thermostaat omhoog draait, slaat de brander in de verwarmingsketel aan. Met de verbranding van gas verwarmt u het water. Dit water loopt door al uw radiatoren of vloerverwarming die uw woonruimte verwarmen. Dankzij de warmtewisselaar behaalt u een optimaal rendement.

reparatie van cv-ketel Gent

Wanneer cv-ketel vervangen?

Zoals wij al eerder vermelden is de gemiddelde levensduur van een verwarmingsketel ongeveer 12 tot 15 jaar. De verwarmingsketel zal op den duur verschillende ouderdomskwaaltjes vertonen. Zo zal hij regelmatig een storing weergeven. Ook is het rendement na 12 jaar aanzienlijk lager dan bij een nieuw model. Uiteindelijk is de aanschaf van een nieuw exemplaar waarschijnlijk voordeliger dan het blijven repareren van defecten. Er zijn dus een aantal redenen om uw cv-ketel na verloop van tijd te vervangen: een hoger rendement, besparing op uw stookkosten en een verhoogde woningwaarde.

centrale verwarming Gent

Centrale verwarming

Voor het verwarmen van uw pand in Gent zijn er diverse opties mogelijk. Zo bent u bij menig cv-service aan het juiste adres voor het aanschaffen van een centrale verwarming, vloerverwarming of elektrische kachels. Welke manier van verwarmen het beste bij uw wensen past is afhankelijk van verschillende factoren. Een installateur uit ons netwerk kan u desgewenst van meer informatie over voor- en nadelen voorzien. Wilt u uw woning met een centrale verwarming verwarmen, maar hebt u geen zin hier het warm water aan te koppelen? Dan zult u naast de centrale verwarmingsketel een boiler of geiser moeten laten installeren. Benieuwd naar de meest milieuvriendelijke verwarmingsketels? Ook hierover kunnen wij u informeren.

diverse soorten verwarmingsketels

Soorten verwarmingsketels

Oriënteert u zich op de aanschaf van een nieuwe centrale verwarming? Dan heeft u de keuze uit diverse soorten ketels. De vr-ketel werd in het verleden veel gebruikt, maar tegenwoordig voldoet deze niet meer aan de eisen. Heeft u op dit moment een VR-ketel? Dan gaat u er enorm op vooruit qua rendement. De meest standaard cv-ketel is de HR-ketel, ook wel de hoogrendementsketel genoemd. Deze levert een rendement van meer dan 100%. Tegenwoordig is er echter ook al de keuze uit een UHR-ketel (Ultra Hoog Rendementsketel) en een HRe-ketel. De UHR verwarmingsketel werkt samen met een warmtepomp. Doordat deze goed gebruik maakt van de temperatuurverschillen in de buitenlucht behaalt deze een nog hoger rendement. De HRe verwarmingsketel wekt zowel warmte als elektriciteit op. Hierdoor verkleint u de CO2 uitstoot en bespaart u op uw energierekening.

Nieuwe CV-ketel nodig? Gratis offertes!

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. De verwarmingsmonteurs uit Gent helpen u graag!

Gratis offertes

Solo cv-ketel of combiketel?

In het verleden was er naast de verwarmingsketel ook een boiler of geiser in huis. Doordat de geiser zorgde voor warm water, hoefde de verwarmingsketel enkel het huis te verwarmen. Tegenwoordig is deze methode iets achterhaald. Een combiketel verzorgt namelijk zowel de verwarming van uw woning in Gent als het verwarmen van uw water. Dit is een stuk voordeliger, omdat u slechts één installatie nodig heeft en dus ook maar één installatie hoeft te onderhouden. Woont u in een oudere woning en is hier een geiser aanwezig? Dan kunt u alsnog overwegen om deze te vervangen met een combiketel. Over het algemeen behalen deze een hoger rendement, waardoor u een grotere besparing haalt.

solo cv-ketel of combiketel?
combiketel installeren

Combiketel

Een combiketel is een verwarmingsketel en boiler in één. Dit betekent dat u met een combiketel geen boiler of geiser hoeft te plaatsen. Dit brengt vele voordelen met zich mee: zoals meer ruimte in huis en minder installatiekosten. Het nadeel van een combiketel is dat wanneer deze in storing raakt, u geen warm water en geen verwarming meer hebt. Via onze service zal er echter altijd snel een verwarmingsmonteur naar u in Gent toekomen mocht de combiketel onverhoopt in storing raken. De kosten voor een combiketel hangen met name af van de capaciteit van het apparaat, en de plaats van installatie.

gasketel installateur

Gasketel

Wie op zoek gaat naar een verwarmingsketel om de huidige centrale verwarming mee te verbeteren zal heel wat termen tegen komen, waarvan sommige hetzelfde betekenen of net weer een andere nuance aanduiden. Eén van de termen die men in Gent regelmatig gebruikt is de term gasketel. Het begrip gasketel staat voor alle vormen van verwarmen waarbij gas wordt ingezet. Zo vallen een hoogrendementsketel en combiketel allebei onder het begrip gasketel. Tegenwoordig is er nog maar één soort gasketel (naast de combiketel) die mag worden geïnstalleerd: dit is de condensatieketel. Alle andere soorten gasketel verbruiken teveel gas en hebben een nadelig effect op het milieu.

hoogrendementsketel Gent

Hoogrendementsketel

De Vlaamse overheid besteedt steeds meer aandacht aan duurzaamheid en het besparen van de fossiele brandstoffen. Eén van de methoden waarop een duurzamer leefmilieu gecreëerd kan worden, is door het plaatsen van een duurzamere verwarmingsketel. Een hoogrendementsketel vormt in veel gevallen een oplossing voor onze klanten. Een hoogrendementsketel noemen wij ook wel een condensatieketel. Deze hoogrendementsketel maakt gebruik van het condens dat ontstaat tijdens het verwarmingsproces. Door dit condens, dat feitelijk een afvalstof is, opnieuw te gebruiken is er minder gas nodig om het verwarmingsproces door te zetten. Het rendement van de hr-ketel komt hiermee boven de 100% te liggen.

hre-ketel plaatsen

HRe ketel

Een laatste soort verwarmingstoestel waar wij uw aandacht op willen vestigen is de HRe ketel. De afkorting HRe staat voor een soort verwarmingstoestel dat niet alleen warmte levert, maar tijdens het proces daarbij stroom opwekt. De hoeveelheid elektriciteit die u met een HRe verwarming opwekt is pas voldoende zodra u meer dan 1600m3 gas per jaar verbruikt. Dit maakt HRe toestellen met name geschikt voor grotere bedrijfspanden in Gent. De kosten voor het aanschaffen van een HRe verwarmingsketel zijn relatief hoog. Het is echter vrijwel altijd mogelijk om voor de aanschaf een premie te vragen bij de netbeheerder in de regio.

Mazoutketel

In Gent is ook de mazoutketel nog steeds ruim vertegenwoordigd. In sommige gevallen is een verwarmingsketel op aardgas zelfs helemaal geen optie, omdat u niet op het netwerk bent aangesloten. Een mazoutketel maakt gebruik van olie om uw huis te verwarmen. Wanneer u gebruik maakt van een mazoutketel, dan heeft u tevens een aparte tank nodig, waar u het mazout kan opslaan. Het stoken met mazout is een veilige manier van verwarmen, omdat de olie niet ontbrandt beneden de 55 graden. Bovendien is er geen ontploffingsgevaar. De aanschaf van een mazouttank is vaak wel prijziger, dit komt met name door de extra tank die u nodig heeft. Ook is het rendement van een mazoutketel vaak lager dan het rendement van een combiketel op gas.

mazoutketel
Gratis offertes aanvragen

Cv-ketel met zonneboiler

Wanneer u geïnteresseerd bent in het besparen van energie, dan is de aanschaf van een zonneboiler wellicht het overwegen waard. Hierbij plaatst u zonnecollectoren op uw dak. Deze zijn verbonden met een warmwaterreservoir. Het licht van de zon wordt gebruikt om het water in uw reservoir te verwarmen. Met een zonneboiler verwarmt u ongeveer 50% tot 70% van uw verwarmde water. Zoals u zich misschien kunt voorstellen, is dit een grote investering op uw gaskosten. Wel zult u de ruimte moeten hebben voor het waterreservoir. De aanschafprijs ligt iets hoger dan een gemiddelde cv-ketel: ongeveer €4.000,- tot €6.000,-.

Verwarmingsketel en warmtepomp

Een andere manier waarop u uw energieverbruik verminderd, is met de installatie van een warmtepomp. Deze haalt zijn warmte uit de omgeving: uit de lucht, het grondwater of de bodem. De warmtepomp is over het algemeen gekoppeld aan een verwarmingsketel. Wanneer de warmtepomp niet genoeg warmte kan genereren, springt de centrale verwarming bij. Hoewel uw stroomgebruik iets toeneemt, zal uw gasverbruik flink dalen. Hiermee bespaart u alsnog tot wel €250,- per jaar. Het nadeel is dat u de verwarming niet snel even een paar graden hoger zet. Omdat het langer duurt om uw woning te verwarmen, werkt de warmtepomp het beste als u een constante temperatuur in huis houdt, dag en nacht.

cv-service Gent

Warmwaterklasse: CW-waarde

Eén van de onderdelen waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuw exemplaar, is de CW-waarde van de ketel. De CW-waarde zegt iets over de hoeveelheid warm water die de verwarmingsketel levert. Hoe hoger deze waarde, des te meer warm water u op één moment kan gebruiken. Een cv in de klasse CW3 levert bijvoorbeeld 10 liter warm water per minuut. Hierbij is het niet mogelijk om op verschillende watertappunten tegelijk warm water te gebruiken: u kunt dus niet beneden de afwas doen terwijl er ook iemand onder de douche staat. Een cv in de klasse CW6 levert daarentegen ruim 12,5 liter warm water per minuut. Hierbij is het ook mogelijk om meerdere warmwaterkranen open te draaien op hetzelfde moment.

Maar welke CW-klasse is nu het meest geschikt voor uw situatie?

Dit hangt volledig af van uw persoonlijke wensen omtrent het gebruik van warm water. Woont u alleen en vindt u het geen probleem om tien minuten te wachten voor uw bad gevuld is? Dan is klasse CW3 voldoende. Wanneer u echter een groter gezin heeft en wilt dat het bad al in een paar minuten gevuld is, zal u een cv moeten kiezen uit klasse CW5 of CW6.

Vermogen: KW

Als klanten uit Gent op zoek zijn naar een nieuw model cv-ketel, dan vragen zij vaak hoeveel vermogen zij nodig hebben. Hierop zijn een aantal factoren van invloed. Vraag uzelf eerst af in welk type woning in Gent u woont. Een verwarmingsketel in een eengezinswoning zal logischerwijze meer vermogen nodig hebben dan een ketel in een appartement, simpelweg omdat er een grotere ruimte is die het moet verwarmen. Behalve het type woning is het tevens belangrijk te letten op het bouwjaar van uw woning. Oudere woningen zijn vaak slechter geïsoleerd, hierdoor gaat veel warmte verloren. Om een aangename temperatuur in huis te behouden, zal uw cv-ketel dus meer vermogen nodig hebben dan wanneer u in een perfect geïsoleerde nieuwbouwwoning woont. Tot slot is ook uw warmwater gebruik van invloed, evenals de inhoud van uw woning. In een woning van 425m3 tot 625m3 is een vermogen van 24kW in principe voldoende. Wilt u zeker weten dat u een exemplaar met het juiste vermogen aanschaft? Vraag dan een persoonlijk advies aan één van de installateurs in Gent.

benodigd vermogen verwarmingsketel

Cv-ketel en vloerverwarming

Wilt u graag uw radiatoren vervangen met vloerverwarming? Als u kiest voor een traditionele vloerverwarming, dan werkt dit erg goed samen met uw cv-ketel. De installateur uit Gent zal in dat geval de vloerverwarming aansluiten via een verdeler. Uw cv-ketel werkt hetzelfde als bij radiatoren: zodra de thermostaat aanslaat wordt het water in het systeem verwarmd. De verdeler zal al het water door het leidingstelsel pompen. Zo wordt uw woning gelijkmatig verwarmd. Net als bij het gebruik van een warmtepomp, is ook vloerverwarming niet geschikt om binnen een korte tijd uw woning te verwarmen. Het hoogste rendement behaalt u dan ook als u de thermostaat dag en nacht op een constante temperatuur laat staan.

Benieuwd welke cv-ketel het meest geschikt is voor vloerverwarming? Vraag vrijblijvend offertes aan, en ontdek de kosten en mogelijkheden.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Cv-ketel prijzen

Bent u benieuwd naar de kosten van een reparatie? Of heeft u een vraag over de inzet van een installateur via ons netwerk in Gent? Of heeft u juist een vraag over het prijsverschil tussen een HRe- en standaard gasketel? U bent bij ons netwerk aan het juiste adres. Over het algemeen is de aanschaf van een nieuwe gasketel een flinke investering, maar wel noodzakelijk. Gemiddeld genomen kost u dit tussen de €1.230,- en €1.770,-. Hiervan bestaat ongeveer 40% uit de arbeidskosten. Omdat deze per installateur in Gent verschillen, raden wij u in ieder geval aan om diverse aanbieders te vergelijken. Zo bespaart u al snel tot wel 30% op de totale kosten van uw nieuwe gasketel. Daarnaast zijn er een aantal keuzes die de prijzen beïnvloeden. Allereerst: welk soort ketel kiest u? Een standaard hoogrendementsketel is de meest voordelige optie. Dit kost gemiddeld €1.000,- tot €2.500,- en is daarmee een populaire keuze in Gent. Bent u niet aangesloten op het aardgasnetwerk? Dan zal u een mazoutketel moeten aanschaffen. Hiervan ligt de kostprijs ongeveer tussen de €4.000,- en €7.500,-. Daarnaast zijn ook de eventuele extra opties van belang voor de totaalprijs. Denk hierbij aan de installatie van een zonneboiler. Dit kost ongeveer €4.000,- tot €6.000,-.

Type cv-ketel Gemiddelde prijzen*
Condensatieketel (gas) €2.000,- tot €4.500,-
Combiketel €1.000,- tot €2.500,-
Mazoutketel 4.000,- tot €7.500,-
Cv-ketel met zonneboiler €4.000,- tot €6.000,-
Verwarmingsketel i.c.m. warmtepomp €5.000,- tot €25.000,-

*Let op dit zijn gemiddelde aanschafprijzen, exclusief montagekosten. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvende offertes aan!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij verbeteren jaarlijks vele panden als het aankomt op duurzaamheid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verwarmingsketel merken

Hebt u besloten om uw huidige combiketel te vervangen door een ander exemplaar? Of wilt u energiezuiniger leven met behulp van een gasketel? Dan zult u bij de specialisten uit Gent een keuze moeten maken uit het aanbod van vele verschillende merken. De merken waar wij mee samenwerken kunt u in twee categorieën verdelen: huismerken en A-merken. De huismerken vormen een goede keuze voor als u een beperkt budget heeft, maar toch wilt profiteren van een nieuwe centrale verwarming. De A-merken bieden een hogere kwaliteit en langere levensduur, maar rekenen ook hogere prijzen. Hieronder vindt u drie merken waar wij graag mee samenwerken.

Agpo

De fabrikant Agpo werkt tegenwoordig samen met Ferroli: u vindt de verwarmingstoestellen van Agpo dan ook onder de merknaam Agpo-Ferroli. Zij bieden verschillende soorten gasketels aan die zeer energiezuinig zijn. Is het bij uw woning in Gent niet mogelijk om een condensafvoer aan te sluiten? Kies dan voor de Megastar van deze fabrikant.

Intergas

Een tweede merk waar wij graag mee samenwerken is Intergas. Intergas levert niet alleen verwarmingstoestellen, maar tevens verschillende accessoires en hulpmiddelen. Eén van deze extraatjes is de slimme thermostaat die men bij Intergas koppelt aan een speciale app. Deze houd bij hoeveel u maandelijks verbruikt.

Remeha

De specialisten van Remeha zijn al meer dan 65 jaar actief binnen de verwarmingsbranche. Dit betekent dat men hier een ruime ervaring heeft in het vakgebied en exact weet waar de klant naar op zoek is. De producten van Remeha hebben allen eigen kenmerken, zoals een hoog gebruiksgemak of eenvoudige reparatie.

Vaillant

Vaillant biedt vele verschillende producten aan. Het standaard product is de ecoTEX exclusive, welke voorzien is van energieklasse A. Ook voor een warmtepomp zit u hier goed. De flexoCOMPACT exclusive is een efficiënte en uiterst stille warmtepomp inclusief een ingebouwde warmwaterboiler. De energieklasse van dit model is A++.

Nefit

Nefit is een bekend merk in Nederland. Het merk biedt verschillende modellen aan, voor zowel particulieren als ondernemers. Een populaire lijn is ProLine. Deze ketels zijn stuk voor stuk kleine, compacte ketels die zuinig in gebruik zijn. Heeft u een beperkt budget, dan is de BaseLine waarschijnlijk de beste keuze.

Atag

De cv-ketels van Atag zijn één van de meest bekende ketels in Nederland. Het is een Nederlands merk, waarvan de ketels al jarenlang als beste uit de test komen bij de consumentenbond. Atag levert gasketels in diverse lijnen. Zo is een model uit de A-serie de beste basis voor zowel warmte als comfort.

onderhoud van cv-ketel Gent

Onderhoud

Een regelmatig onderhoud is van groot belang om een storing of kapot onderdeel te voorkomen. Het onderhoud van uw centrale verwarming kunt u deels zelf afhandelen. Denk hierbij het ontluchten van de radiatoren en het bijvullen van de cv-ketel. De andere helft van het onderhoud kan een installateur uit Gent beter voor u uitvoeren. Zo zal een kapot element snel gedetecteerd worden en heeft u minder kans op een storing in de toekomst. Om het onderhoud van uw verwarmingsketel te reguleren adviseren wij om een onderhoudscontract af te sluiten bij een verwarmingsmonteur. Met een onderhoudscontract behoudt u onder andere de fabrieksgarantie. Afhankelijk van het contract komt er eens per twee jaar een installateur langs om alle onderdelen van de gasketel te controleren en reinigen. Ook zal hij onderhoud uitvoeren op de rookgasafvoer. Dit onderdeel wordt door huiseigenaren in Gent nog regelmatig onderschat. Toch is een goed werkende rookgasafvoer van levensbelang. Wij informeren u graag over de prijzen!

onderhoudscontract afsluiten

Onderhoudscontract

Wilt u de onderhoudswerkzaamheden aan uw cv-ketel beter reguleren? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten bij een verwarmingsmonteur uit Gent. Dankzij het onderhoudscontract zorgt u ervoor dat de fabrieksgarantie behouden blijft, en dat een kapot onderdeel of een storing wordt voorkomen. Het is afhankelijk van uw wensen welke afspraken u maakt voor het onderhoudscontract.

Kies bijvoorbeeld voor alleen een jaarlijkse controle van uw gasketel, of combineer de controle met korting op kosten voor reparatie en het bijstellen van de brander voor een verhoogd rendement. Het maakt qua prijs meestal geen verschil of u een hoogrendementsketel of simpele combiketel in huis heeft staan.

Cv-ketel kopen of huren?

De aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel is een flinke investering. In sommige gevallen heeft u simpelweg niet het budget om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Het kan ook voorkomen dat u binnenkort gaat verhuizen en daardoor geen geld wil investeren in een nieuw exemplaar. Toch is een gasketel van groot belang om uw wooncomfort te garanderen. In deze situaties is het daarom mogelijk om een gasketel te huren. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand, en daar zit de installatie en het onderhoud bij inbegrepen. Het voordeel hiervan is dat u niet de eigenaar bent. Bij een storing is er een ander die het voor u moet oplossen. Een reparatie kost u dus niets extra’s. Het nadeel is dat het op lange termijn een stuk prijziger is dan de aanschaf van een combiketel.

Premie voor uw cv-ketel?

Om u tegemoet te komen bij de aanschaf van een nieuwe combiketel, heeft u vanaf 2017 vanuit de renovatiepremie recht op een vergoeding. Hier heeft u recht op wanneer u een condensatieketel of hoogrendementsketel laat installeren en als u de mazouttank laat vervangen door een erkend aannemer. U krijgt 20 of 30% van de kosten terug in de vorm van een premie. Hier zit een maximum aan van €7.500,- en u moet minimaal €2.500,- geïnvesteerd hebben. Uiteraard zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo heeft u hier enkel recht op indien uw jaarlijks inkomen beneden de €59.200,-. Daarnaast is deze premie niet geldig voor studentenhuizen en studentenkamers, moet uw pand minimaal 30 jaar oud zijn en is de investering in de afgelopen twee jaar gedaan. Meer weten? Kijk dan op Vlaanderen.be.

24/7 reparatie service

Via onze cv-service komt u gemakkelijk en snel in contact met een verwarmingsmonteur uit Gent. Naast de installatie en het onderhoud van de cv-ketel kan een verwarmingsmonteur uit ons netwerk u tevens helpen bij de reparatie van uw cv. Omdat wij begrijpen dat u bij een storing zo spoedig mogelijk geholpen wilt worden, is onze cv-service 24 uur per dag bereikbaar. Wij garanderen dat elke verwarmingsmonteur die u via onze service inschakelt een jarenlange ervaring heeft binnen het vakgebied. Hij kan dan ook elke soort verwarmingsketel, combiketel, hoogrendementsketel, gasketel en boiler voor u herstellen. De reparatie is bij ons in goede handen.

Storing? Schakel onze monteur in!

Is uw verwarming kapot? Wordt er een storing aangegeven op de display van de ketel? Neem dan spoedig contact op met onze cv-service. Wij garanderen dat u spoedig wordt geholpen door een erkend installateur, die kennis heeft van alle modellen en merken verwarmingen. De storing zal binnen korte tijd verleden tijd zijn. Geeft uw hoogrendementsketel een storing aan in het display? Vaak zal hierbij een code worden aangegeven. In de handleiding van de verwarmingsketel staat dan wat het probleem is. Kijk hier eerst naar voordat u een verwarmingsmonteur via onze service inschakelt.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd naar de kosten voor het inschakelen van een installateur uit ons netwerk voor de installatie van een nieuwe cv-ketel? Wilt u weten wat de voordelen zijn van een onderhoudscontract? Of hebt u behoefte aan meer informatie over de verschillende soorten verwarming, zoals een hoogrendementsketel, gasketel of boiler? Stel u dan vandaag nog in verbinding met onze cv-service via het contactformulier. Een erkend verwarmingsmonteur uit Gent zal uw vragen beantwoorden en u desgewenst vrijblijvende offertes toesturen die u kunt vergelijken op prijs en aanbod. Wij garanderen dat elke installateur die aan onze service verbonden is u snel en vakkundig helpt.

storing van cv-ketel Gent
Vrijblijvend contact opnemen