Uw CV-ketel installateur

Vraag vrijblijvend een offerte aan

CV-ketel Gent

Een goed werkende cv-ketel is van groot belang voor het wooncomfort binnenshuis, zeker tijdens de herfst- en wintermaanden. Daarom dient u de (centrale) verwarming ook regelmatig van onderhoud te voorzien. Dankzij periodiek onderhoud door een verwarmingsmonteur of – installateur middels een onderhoudscontract voorkomt u niet alleen een storing, maar behoudt u tevens de fabrieksgarantie. Bent u op zoek naar een nieuwe centrale verwarming voor uw bedrijfspand in Gent? Hebt u een vraag over het beste onderhoud van uw installatie? Of wilt u weten wat een installateur uit ons netwerk voor u kan betekenen als uw cv-ketel in storing raakt? Neem dan vandaag nog contact op met onze cv-service in Gent. Wij ondersteunen u graag bij een storing of noodzakelijke reparatie.

Navigeer op deze pagina naar:

cv-ketel Gent

Cv-ketel installatie

Wanneer u een nieuwe CV-ketel heeft aangeschaft, volgt het plaatsen en installeren. De prijzen voor de installatie liggen in Gent gemiddeld tussen de €500,- en €900,-. Vele klanten uit Gent vragen zich daarom af of zij de centrale verwarming zelf kunnen monteren, om zo op de kosten te besparen.
De installatie is echter een relatief ingewikkeld proces. Omdat de verwarmingsketel moet voldoen aan diverse strenge regels en voorwaarden raden wij u aan om hier altijd een erkend installateur uit Gent voor in te schakelen. Op deze manier weet u zeker dat de centrale verwarming aan alle installatie-eisen voldoet, en is de kans op een storing aanzienlijk kleiner. Bovendien is de CV met de hulp van een verwarmingsinstallateur al binnen een paar uur geïnstalleerd, zodat u zo snel mogelijk weer profiteert van een optimaal leefklimaat in huis.

cv installatie Gent

Cv-ketel installeren, het proces uitgelegd

Wanneer u een verwarmingsmonteur inschakelt, dan voert hij globaal de volgende taken uit: het verwijderen van de oude ketel, de installatie van het nieuwe model, het vervangen van de kranen onder de ketel en het expansievat en het afstellen en inregelen van uw nieuwe centrale verwarming. Als u uw oude ketel vanwege ouderdom vervangt, raden wij u tevens aan om de rookgasafvoer te vervangen. De verwarmingsinstallateur uit Gent zorgt ervoor dat de nieuwe rookgasafvoer perfect aansluit op uw nieuwe ketel. Over het algemeen is de installatie binnen 4 tot 5 uur afgerond. De installateur loopt de instellingen en werking tot slot even met u door, zodat u weet hoe de ketel werkt.

hoe werkt een verwarmingsketel?

Werking cv-ketel

U verwarmt met behulp van de centrale verwarming uw complete huis. Dit wordt gedaan met een gesloten systeem, waar water doorheen loopt. Door dit water op te warmen, verwarmt uw woning in Gent ook. De CV-ketel is het hart van de centrale verwarming. Wanneer het water is afgekoeld gaat het terug de verwarmingsketel in, waar het met de verbranding van gas opnieuw wordt verwarmd.

cv-ketel reparatie Gent

Wanneer cv-ketel vervangen?

Wat de levensduur van uw centrale verwarming is, is afhankelijk van het type, model en de manier waarop het gebruikt wordt. Gemiddeld gaan ketels echter zo’n 12 tot 15 jaar mee. Na verloop van tijd gaan onderdelen wegens slijtage kapot, wat vele storingen veroorzaakt. Daar komt bij dat uw gasverbruik enorm zal stijgen. Daarom is het geen slecht idee om uw gasketel al eerder te vervangen, om zo op uw gasverbruik te besparen. U merkt dat u aan een nieuwe verwarmingsketel toe bent als: uw gasverbruik flink gestegen is, de ketel regelmatig een storing aangeeft of een reparatie te prijzig is.

centrale verwarming in Gent

Centrale verwarming

Een centrale verwarming is één van de mogelijke verwarmingsmodellen waarvan wij de installatie voor u kunnen afronden. Naast centrale verwarmingen helpt een installateur uit ons netwerk in Gent u tevens graag bij de installatie van een vloerverwarming of losse elektrische kachels. Voor welke vorm van verwarmen u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van de eisen die u aan de verwarming stelt. Een centrale verwarming is zeer geschikt voor een standaard woningverwarming, terwijl een vloerverwarming bijdraagt aan de vochtwering. Kies voor een combiketel als u het warm water niet apart wilt verwarmen, of plaats juist een boiler om de processen gescheiden te houden.

soorten verwarmingsketels

Soorten verwarmingsketels

Is het hoog tijd om uw cv te vervangen? Dan heeft u de keuze uit vele verschillende soorten ketels. Welk model het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van uw woning en voorkeuren. Wanneer u in Gent bijvoorbeeld niet bent aangesloten op het aardgasnetwerk, is een standaard gasketel geen optie. In dat geval kunt u kiezen voor een mazoutketel. Wanneer u wel op zoek bent naar een gasketel, is er volop keuze: kiest u een combi- of soloketel? Wilt u een standaard hoogrendementsketel of bent u geïnteresseerd in een HRe ketel? Als u wilt besparen op uw gasverbruik is de installatie van een zonneboiler of warmtepomp tevens een aantrekkelijke mogelijkheid. Weet u niet waar u moet beginnen? Laat u dan informeren door een ervaren installateur uit ons netwerk in Gent.

Nieuwe CV-ketel nodig? Gratis offertes!

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. De verwarmingsmonteurs uit Gent helpen u graag!

Gratis offertes

Solo cv-ketel of combiketel?

Eén van de eerste keuzes die u maakt is de keuze voor een solo- of combiketel. Er zit één belangrijk verschil tussen deze modellen: een combiketel verwarmt zowel uw water als uw woning, een soloketel zorgt enkel voor de verwarming van uw woning in Gent.Wilt u een soloketel aanschaffen, dan heeft u daarnaast een boiler nodig voor het verwarmen van uw water. De aanschaf van beide installaties is echter een dure opgave en bovendien heeft u in dat geval twee schoorstenen nodig. Ook zal u beide installaties moeten laten onderhouden. Klanten uit Gent kiezen daarom vooral voor een soloketel wanneer er al een boiler in huis is.

verschil solo cv-ketel en combiketel
combiketel installeren Gent

Combiketel

Hebt u niet zoveel ruimte in huis en wilt u de ruimte die er is zo efficiënt mogelijk inzetten? Overweeg dan de aanschaf van een combiketel. De combiketel zal niet alleen de centrale verwarming verwarmen, maar ook het gewone warm water. Dit betekent dat u de combiketel niet hoeft te combineren met een boiler of geiser. Een ander voordeel van de combiketel is dat het een relatief kleine afmeting heeft. Een combiketel is daarom op vele plekken in huis te installeren. Een installateur uit Gent is u hierbij desgewenst met alle plezier van dienst. Ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht.

installateur gasketel

Gasketel

Een ander soort verwarmingsketel die menig verwarmingsspecialist in Gent aanbiedt is de gasketel. De term gasketel staat feitelijk voor alle soorten ketels die gas gebruiken om het verwarmingsproces gaande te houden. Omdat de Vlaamse overheid zo weinig mogelijk fossiele brandstoffen wil verbruiken, hebben zij per wet vastgesteld dat alleen condensatieketels goedgekeurde modellen zijn. De werking van een dergelijke gasketel hebben wij hierboven bij het kopje hoogrendementsketel al uitgelegd. Een gasketel die niet alleen zeer zuinig werkt, maar ook nog eens elektriciteit opwekt is de HRe verwarmingsketel. In onderstaand kopje vindt u meer informatie over voor- en nadelen van deze speciale gasketel.

hoogrendementsketel

Hoogrendementsketel

Eén van de meest gekozen vormen voor het verwarmen van de centrale verwarming is de hoogrendementsketel. Een hoogrendementsketel duidt men ook wel aan met de term condensatieketel, omdat het apparaat gebruik maakt van de afvalstoffen uit het eigen verwarmproces om het proces gaande te houden. Dit heeft als gevolg dat de hoogrendementsketel over de 100% rendement levert. Omdat de hoogrendementsketel een goede bijdrage levert aan de het besparen van fossiele brandstoffen is het in de meeste gevallen mogelijk om hiervoor een premie aan te vragen. In totaal scheelt dit soms 20% op de uiteindelijk prijs voor de aanschaf en installatie van de hoogrendementsketel.

hre-ketel installateur

HRe ketel

Binnen de verwarmingsbranche probeert men steeds nieuwe vormen van verwarming te ontwikkelen, die bijdragen aan een beter milieu. Eén van de meest recentere ontwikkelingen is de HRe ketel. Deze verwarmingsketel zal tijdens het verwarmingsproces elektriciteit opwekken die daarna weer aan het net kan worden gegeven. Hoewel dit een zeer voordelig proces is, heeft het pas een effect op het moment dat u meer dan 1600m3 gas per jaar verbruikt. Dit maakt de HRe gasketel met name geschikt voor bedrijven en kantoren. Een alternatief voor de Hre verwarmingsketel is een ketel met warmtepomp. Dit is een uitstekende oplossing voor veel van onze klanten uit Gent.

Mazoutketel

Wanneer u niet op het aardgasnetwerk bent aangesloten, of als u niet geïnteresseerd bent in een gasketel, dan kunt u als alternatief een mazoutketel laten plaatsen. Hiermee stookt u op olie, in plaats van op gas. U laat naast de mazoutketel een tank plaatsen, waarin u de olie opslaat. De mazoutolie laat u eens in de zoveel tijd leveren door een leverancier. De regelmaat hiervan is uiteraard afhankelijk van het formaat van uw mazouttank. Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van de kosten, omdat u zelf bepaalt wanneer u uw voorraad laat aanvullen. Een ander groot voordeel van een mazoutketel is dat er geen ontploffingsgevaar is. De olie ontbrandt ook niet onder de 55 graden, waardoor het een hele veilige techniek is.

mazoutketel
Gratis offertes aanvragen

Cv-ketel met zonneboiler

Wilt u uw gasverbruik in Gent zoveel mogelijk verminderen? Dan is de aanschaf van een zonneboiler zeker het overwegen waard. Bij de installatie van een zonneboiler laat u zonnecollectoren, ook wel zonnepanelen genoemd, op uw dak in Gent plaatsen. Deze worden aangesloten op uw verwarmingscircuit, zodat u het zonlicht gebruikt om extra warmte te genereren. Deze methode is, na de installatie, volledig gratis omdat zonlicht nou eenmaal niets kost. Daar bovenop bespaart u ruim 35% op uw energierekening, omdat u minder gas nodig heeft. Dit betekent dat u de zonneboiler op termijn volledig terugverdient.

Verwarmingsketel en warmtepomp

Een andere milieuvriendelijke methode om extra warmte te genereren, is met het installeren van een warmtepomp. De warmtepomp gebruikt de warmte van buitenaf om uw woning in Gent te verwarmen. Dit gebeurt door middel van een koelvloeistof. Deze wordt naar een verdamper buiten de woning gebracht, waardoor de vloeistof de warmte uit de omgeving opneemt. De koelvloeistof bereikt kort daarna het kookpunt en verdampt, waarna deze warmte wordt afgegeven aan de verwarmingsinstallatie. Met een warmtepomp bespaart u tot wel 40% van uw gasverbruik, waardoor ook uw CO2-uitstoot flink verminderd. Daar komt bij dat u de warmtepomp, in een goed geïsoleerde woning in Gent, ook gebruikt kan worden voor het koelen van uw huis.

cv-installateur Gent

Warmwaterklasse: CW-waarde

Als u kiest voor een combiketel, dan zult u een model in een bepaalde CW-klasse moeten aanschaffen. CW-klasse staat voor Comfort Warm Water. Dit geeft aan hoeveel warm water de verwarmingsketel per minuut kan leveren. Er zijn 6 verschillende klassen. CW-klasse 1 levert 4 liter water van 40 graden Celcius, per minuut. Hiermee is dit type combiketel niet geschikt voor het verwarmen van een douche of bad, en wordt daarom enkel gebruikt voor warm water i de keuken. CW-klasse 2 is ook niet geschikt voor het vullen van een bad, maar wordt wel gebruikt voor het leveren van warm water voor de douche. Heeft u een bad en vindt u het geen probleem om wat langer te wachten? Dan is een CW-klasse 3 voldoende. Deze vult een bad van 100 liter in ongeveer 12 minuten. Het is echter nog steeds niet mogelijk om op verschillende punten tegelijk warm water te gebruiken. Bij CW-klasse 5 is dit beperkt mogelijk en met een model in CW-klasse 6 kan u gelijktijdig uw bad vullen en in de keuken warm water gebruiken. Bovendien heeft u hiermee uw bad al in 5 minuten gevuld.

Vermogen: KW

Naast de CW-waarde is het erg belangrijk om te kijken naar het vermogen van de verwarmingsketel. Zo weet u zeker dat de verwarmingsketel voldoende capaciteit bezig om uw volledige huis te verwarmen. Een gasketel met een hoger vermogen is echter niet perse de meest geschikte keuze. Een hoger vermogen zorgt er namelijk niet voor dat uw huis in Gent sneller warm is, maar het betekent wel dat u meer gas verbruikt. Om het benodigde kW te achterhalen letten installateurs uit Gent op drie aspecten van uw woning: het bouwjaar, het type woning en het formaat van de woning in Gent. Het bouwjaar zegt vaak iets over de woningisolatie. Een nieuwbouwwoning in Gent zal over een hogere isolatiewaarde beschikken dan een oudere, jaren ’30 woning. Het type woning is tevens van belang, omdat een appartement of tussenwoning omringd worden door andere woningen, wat de isolatiewaarde verhoogd. Hiervoor is dus een kleiner vermogen voldoende. Tot slot is uiteraard de inhoud van uw woning van belang. Een gemiddeld appartement heeft een vermogen tussen de 11 en 23 kW nodig. Voor een hoekwoning is daarentegen een vermogen van 16 tot 30 kW nodig.

vermogen verwarmingsketel

Cv-ketel en vloerverwarming

Vloerverwarming kan perfect gecombineerd worden met het gebruik van een CV-ketel. In de praktijk werkt de combinatie van de vloerverwarming met een CV-ketel grotendeels hetzelfde als bij de verwarming door middel van radiatoren. Met de thermostaat bepaalt u de temperatuur, waarna de CV-ketel aanslaat en het water in het systeem gaat verwarmen. Een speciale verdeler pompt het verwarmde water vervolgens door het leidingstelsel van de vloerverwarming, waardoor de woonruimte verwarmt. Het vloerverwarmingsysteem is geschikt voor water tot 40 graden Celcius terwijl een gemiddelde CV-ketel het water verwarmd tot 90 graden Celcius. Als de vloerverwarming als hoofdverwarming dient is het verstandig om de keteltemperatuur te verlagen, omdat u zo uw gasverbruik enorm vermindert.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of hulp nodig van een ervaren verwarmingsmonteur? Neem vrijblijvend contact op!

Vrijblijvend contact

Cv-ketel prijzen

Wanneer uw CV regelmatig een storing aangeeft, is het tijd om deze te vervangen. Klanten uit Gent zijn vaak erg nieuwsgierig naar de totale kosten van een nieuwe verwarmingsketel. Houd er rekening mee dat de aanschaf van een combi- of soloketel een vrij kostbare investering is. U verdient deze investering op termijn gelukkig terug, omdat de nieuwe modellen een hoger rendement behalen. Uw gasverbruik zal dus verminderen! Een standaard hoogrendementsketel kost exclusief montage gemiddeld tussen de €1.000,- en €2.500,-. De aanschaf van een mazoutketel is vaak prijziger, omdat u hier een mazouttank bij moet aanschaffen. De prijzen hiervan liggen ongeveer tussen de €4.000,- en €7.500,-. Wilt u niet alleen een nieuwe cv-ketel maar ook een zonneboiler of warmtepomp installeren? In combinatie met een zonneboiler bepaalt u gemiddeld €4.000,- tot €6.000,-. Voor een warmptepomp liggen de prijzen exclusief montage tussen de €5.000,- tot €25.000,-. En wat kost de installatie? Gemiddeld genomen betaalt u bovenop de aanschafprijs €500,- tot €900,-. Wij raden u aan om altijd een ervaren installateur in te schakelen. Wilt u toch zoveel mogelijk op de arbeidskosten besparen? Dan kunt u de verwarmingsmonteur ondersteunen door eventuele voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast loont het altijd om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Vraag daarom vrijblijvende offertes aan via ons contactformulier.

Type cv-ketel Gemiddelde prijzen*
Condensatieketel (gas) €2.000,- tot €4.500,-
Combiketel €1.000,- tot €2.500,-
Mazoutketel 4.000,- tot €7.500,-
Cv-ketel met zonneboiler €4.000,- tot €6.000,-
Verwarmingsketel i.c.m. warmtepomp €5.000,- tot €25.000,-

*Let op dit zijn gemiddelde aanschafprijzen, exclusief montagekosten. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvende offertes aan!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij verbeteren jaarlijks vele panden als het aankomt op duurzaamheid.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verwarmingsketel merken

Wanneer het tijd is om uw combiketel te vervangen, dan hebt u de keuze uit een groot aantal merken en modellen. Kies uit een nieuwe combinatieketel, een gasketel of een speciale HRe hoogrendementsketel. Wat uw keuze ook is, wij garanderen dat u bij ons het juiste model vindt. Wij werken samen met vele bedrijven, die allen producten van hoge kwaliteit aanbieden. Het voordeel van de aanschaf van een product van een A-merk is dat u hierbij profiteert van een lange levensduur. Daarnaast verzekeren vrijwel alle A-merken u van lage kosten voor onderhoud en een kleine kans op een storing van de installatie.

Agpo

Eén van de merken waar wij verschillende modellen van aanbieden is Agpo-Ferroli. Dit merk levert diverse producten, waaronder de Bleusense en Megadens hoogrendementsketels. Daarnaast bieden zij een speciaal soort verwarmingsketel aan: de Megastar. Een cv-ketel die te plaatsen is zonder condens afvoer. Bij Agpo verzekert men u bovendien van een vakkundige cv-service.

Intergas

Bent u geïnteresseerd in uw gasverbruik en wilt u proberen dit zoveel mogelijk te beperken? Bij Intergas heeft men een app ontwikkeld waarmee u inzicht krijgt in het verbruik. Bovendien is het met deze app op uw telefoon of tablet een optie de slimme thermostaat op afstand te bedienen. Ze leveren diverse soorten verwarmingsketels en staan goed bekend in Nederland en België.

Remeha

Eén van de oudste bedrijven op het gebied van verwarmen is Remeha. Bij Remeha werkt men al meer dan 65 jaar aan het ontwikkelen van verwarmingselementen voor particulieren en zakelijke klanten. U profiteert bij Remeha gegarandeerd van innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit. Kies zelf voor de eigenschappen waaraan de cv moet voldoen.

Vaillant

Vaillant is al jarenlang één van de meest verkochte merken op het gebied van cv-ketels. Het merk levert een breed aanbod aan ketels, warmtepompen en zonneboilers. Het model ecoTEC plus is één van de populairste modellen. Hij is beschikbaar in alleCW-klasses en kwam in 2016 als beste uit de test.

Nefit

Duurzaamheid staat bij Nefit hoog in het vaandel. Het merk is dan ook continu bezig met de productie van energiezuinige verwarmingsketels en andere duurzame energie oplossingen. Nefit biedt een ruim aanbod aan ketels in verschillende lijnen. Zo is er voor elke woning een geschikte en zuinige CV-ketel verkrijgbaar.

Atag

Als Nederlands merk levert Atag energiezuinige CV-ketels over de hele wereld. Meerdere modellen kwamen bij de consumentenbond als beste uit de test. Niet verrassend dus, dat de modellen van Atag wereldwijd populair zijn. Atag streeft er voortdurend naar om te vernieuwen in zowel techniek, prestaties als design.

onderhoud cv-ketel Gent

Onderhoud

Het onderhoud van uw cv-ketel kan opgedeeld worden in twee delen: het onderhoud dat u zelf kunt uitvoeren, en de onderhoudswerkzaamheden die een verwarmingsmonteur of –installateur beter kan afhandelen. Het onderhoud dat u zelf kunt toepassen is onder andere het bijvullen van de ketel, en het ontluchten van de radiatoren. Het onderhoud dat u moet overlaten aan een verwarmingsmonteur uit onze cv-service in Gent bestaat uit diverse klussen. Denk hierbij onder andere aan een controle van het expansievat of het afstellen van de brander voor het beste rendement van de hoogrendementsketel. Om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen is het erg belangrijk dat ook de rookgasafvoer goed onderhouden wordt. U kunt er voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten voor het onderhoud van de cv-ketel. Hierbij komt eens in de twee jaar een verwarmingsmonteur bij u langs. U kan natuurlijk ook een servicecontract afsluiten. Wanneer er een storing is kan u direct contact opnemen met een installateur uit Gent die de storing voor u zal verhelpen.

onderhoudscontract van verwarmingsmonteur

Onderhoudscontract

Zoals gezegd is het mogelijk om bij menig vakman uit Gent een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat het onderhoud van uw cv-ketel periodiek grondig wordt uitgevoerd, en dat de fabrieksgarantie wordt behouden. Daarnaast ben u bij een onderhoudscontract tevens zeker van een verhoogd rendement en optimale werking zonder storing of kapotte onderdelen.

Mocht er nou onverhoopt toch een reparatie moeten worden uitgevoerd, dan zullen de kosten hiervoor met een onderhoudscontract bovendien (grotendeels) door het bedrijf worden betaald. Meestal hebt u bij een verwarmingsmonteur de keuze uit drie soorten contracten. Kies voor het onderhoudscontract dat bij u past!

Cv-ketel kopen of huren?

Het vervangen van een verwarmingsketel is vaak een erg grote investering, zelfs als u recht heeft op een premie. Heeft u een beperkt budget? Dan is het mogelijk om een ketel te huren. Hierbij hoeft u niet in één keer een groot bedrag uit te geven, maar betaalt u maandelijks de huur. Hiermee bespaart u direct op uw energiekosten en er zijn geen extra kosten voor de installatie en het onderhoud. Het nadeel is dat u deze investering niet terugverdiend. Op de lange termijn is het huren van een verwarmingsketel daarom een stuk duurder. Toch is dit een goede optie voor als u de ketel maar korte tijd nodig heeft of als u simpelweg het geld op dit moment niet heeft.

Premie voor uw cv-ketel?

Sinds 2017 heeft de Vlaamse overheid de vernieuwde renovatiepremie in het leven geroepen. Bij een aantal renovatiewerken komt u daarbij in aanmerking voor een premie. Ook het vervangen van cv-ketels valt onder deze renovatiepremie. Wanneer u een nieuwe condensatieketel of hoogrendementsketel aanschaft en eventueel uw mazouttank laat verwijderen, krijgt u 20% of 30% van de rekeningen terugbetaalt. Het percentage is afhankelijk van uw inkomen en de totale premie is nooit meer dan €7.500,-. Een voorwaarde hiervoor is dat u minimaal €2.500,- heeft geïnvesteerd en dat uw woning in Gent ouder is dan 30 jaar. Na het indienen van uw aanvraag krijgt u binnen 8 maanden een goedkeuring of afkeuring. De premie ontvangt u in dat geval binnen een jaar na uw aanvraag. Kijk op Vlaanderen.be voor meer informatie over de beschikbare premies.

24/7 reparatie service

Is er een storing opgetreden bij uw centrale verwarming of boiler? Dan is het zaak om zo snel mogelijk contact op te nemen met een erkend vakman uit Gent. Wij hebben daarom een 24uurs cv-service voor u ingesteld. Via onze cv-service komt u gemakkelijk en snel in verbinding met een verwarmingsmonteur uit de regio, die in korte tijd bij u kan zijn om de storing te verhelpen of een reparatie uit te voeren. Elke verwarmingsmonteur die zich bij onze service heeft aangesloten, kan elke soort verwarmingsketel repareren. Of het nu gaat om een gasketel, combiketel, of hoogrendementsketel, hij draait hier zijn hand niet voor om.

Storing? Schakel onze monteur in!

Een storing kan veroorzaakt worden door verschillende dingen. Zo kan het gevolg zijn van een kapot element, maar is ook achterstallig onderhoud een regelmatig gehoorde oorzaak voor storingen. Werkt uw centrale verwarming niet? Neem dan snel contact op met een verwarmingsmonteur via onze cv-service. Er zal spoedig een installateur uit Gent bij u op de stoep staan. Deze installateur zal het nodige onderhoud uitvoeren, of u adviseren over de aanschaf voor een nieuwe hoogrendementsketel mocht reparatie niet meer baten. Soms is het mogelijk om zelf de storing te verhelpen: vrijwel elke nieuwe gasketel heeft een digitaal display waarop met een code het probleem wordt aangegeven.

Vrijblijvend contact

Hebt u een vraag over de installatie van een nieuwe cv-ketel voor een erkend installateur of over onze cv-service? Wilt u weten wat het verschil is tussen een combiketel, hoogrendementsketel of gasketel? Of bent u benieuwd naar de kosten voor het afsluiten van een onderhoudscontract? Aarzel dan niet om vandaag nog het contactformulier in te vullen. Een installateur of verwarmingsmonteur uit Gent zal uw hulpvraag snel beantwoorden. Desgewenst sturen wij u bovendien enkele offertes toe van specialisten uit de regio. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod en kies zo voor de verwarmingsmonteur uit de regio die bij u past.

storing cv-ketel oplossen Gent
Vrijblijvend contact opnemen